Julia Wester

Mitt namn är Julia och jag är 17 år. Bor söder om Stockholm i Haninge. Studerar på Kungsholmen och går just nu i andra ring inriktning samhälle/media. Min dröm har varit att bli polis men har nu ändrat mig och riktar in mig på annat inom juridik eller något inom media.

Har tidigare varit ryttare på heltid, men nu har jag tagit uppehåll då jag ska fokusera på skolan de år som är kvar. Efter gymnasiet kommer jag köpa mig en dressyrhäst och sikta mot tävlingsbanorna. Jag har tidigare inte riktigt vetat om jag har varit hoppryttare eller dressyrryttare. Jag älskar fart men tror jag alltid tillhört lite mer åt dressyrhållet. Jag har annars ridit sen 2003 och har ridit både privat och på ridskola. Jag kommer inte rida på ridskola mer utan det är privat som gäller och har gjort det nu i två år.

I min blogg får man följa mig inom precis allt möjligt, allt som kommer upp i min vardag, mina åsikter och allt möjligt helt enkelt! Eftersom att jag studerar inom media och går på fotolektioner så kan det hända att bilder från dom lektionerna kommer och jag ger lite småtips.

Hoppas ni är med på denna resa, den kommer bli grym!

Coby 2 augusti 139
Min förra medryttarhäst Cocorico.

Fotografi 029
And this is me.

Lämna en kommentar